Mourik kerst evenement

Mourik kerst borrel,

“Een kerst borrel, meer dan alleen een drankje”.

Op donderdag 20 december organiseerden wij een kerst borrel voor Mourik Botlek. Een borrel die meer moest zijn dan een hapje, drankje en speech. De borrel was voor ongeveer 350 gasten.

In samenspraak met onze opdrachtgever zijn wij tot een totaal concept gekomen, een concept wat zowel het serieuze, als het plezier van een kerst borrel omarmde.

Op het terrein van Mourik hebben wij een zogenoemde flextent opgebouwd en deze volledig in kerstsferen ingericht, van kerstbomen tot bierbanken en van kerstverlichting tot heaters. Om de gasten van een hapje en een drankje te voorzien hebben wij rondom deze flextent foodtrucks geplaatst. Dit geeft een ongedwongen uitstraling en sfeer.
Natuurlijk is een kerst borrel geen kerst borrel als er niet gesproken word. Daarom hebben wij een podium gebouwd in het midden van de tent. Op dit podium sprak de locatie directeur en een van de algemeen directeuren. Uitdaging in het geheel was, dat Mourik vanaf 1 januari verder gaat onder 1 naam, hiervoor is er een promotiefilm gemaakt en zijn er diverse uitingen opgehangen in de route naar de kerst borrel.
De gasten kregen op deze kerst borrel de promotiefilm en de uitleg welke consequenties de naamswijziging voor hen had.

Naast dit serieuze onderdeel van de borrel werd er natuurlijk ook veel gelachen, zo hebben wij, bij aankomst van de gasten, kerstmutsen uitgedeeld. Dit werd goed ontvangen en iedereen droeg deze dus ook.
Ook waren er diverse spellen waar prijzen mee te verdienen waren. Zo konden de gasten bierpulschuiven, spijkerslaan en werden er prijzen uitgedeeld voor de top drie best “kerst geklede” gasten!
Natuurlijk kon de muziek niet ontbreken op zo’n avond. De dj had zich voor deze gelegenheid gehuld in een foute kersttrui!

Alles bij elkaar opgeteld een heel leuk evenement om te mogen doen, wij bedanken daarom ook Mourik voor het vertrouwen en tot 2020!