Kerstconcert Capelle aan den IJssel

Kerstconcert Capelle aan den IJssel,

Voor het 11e jaar organiseerden wij het kerstconcert in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Zoals ook de voorgaande tien jaar een geweldig concert met een professionele invulling aan artiesten. Dit jaar was de presentatie aan Marvin Dee, ook zong hij een aantal nummers mee.

Geheel kosteloos hebben wij onze gasten uitgenodigd. Onze gasten bestaan onder andere uit, mensen onder de armoede grens, ouderen in een sociaal isolement en veteranen. Dit is een kleine greep uit de gasten die wij mogen verwelkomen. Deze gasten mogen hun familie en vrienden mee nemen om een mooie avond te beleven. De gasten ontvangen bij binnenkomst twee consumptiebonnen voor een drankje vooraf en in de pauze van het concert. Daarnaast worden er diverse malen warme hapjes geserveerd.

Naast het concert hadden wij dit jaar een echte (Capelse) illusionist, Mattijs Rooker, hij verblufte onze gasten in de foyer met zijn illusionisme.

Het concert is gratis, wordt georganiseerd door ons en is mogelijk gemaakt door de Gemeente Capelle aan den IJssel, de Van Cappellen Stichting, het Rabobank Rotterdam Fonds en enkele Capelse ondernemers. Dit evenement betekend veel voor ons en het is altijd fijn om te zien dat, door deze avond, de gasten met een fijn gevoel de kerst in gaan.