Eerste Super Bowl Party zeer geslaagd!

Eerste Super Bowl Party zeer geslaagd!

Zondag 3 februari op maandag 4 februari was het eerste Super Bowl evenement. Een avond/nacht vol cheerleaders, dj’s en ander live entertainment.

In evenementenlocatie het Sieraad in Amsterdam werd voor de eerste keer een groot Super Bowl evenement georganiseerd. Een evenement waar de American Football liefhebber zij hart kon ophalen met muziek, entertainment en natuurlijk live Super Bowl 53!

Op deze avond zijn zo’n 400 gasten afgekomen en ondanks dat wij als Expo Select niets begrijpen van American Football, heeft het sfeertje alles goed gemaakt! Wij zijn fan! En dat terwijl ons verteld werd dat dit de slechtste en minst scorende Super Bowl in 53 jaar was!

Naast al het entertainment en de live wedstrijd werden er ook prijzen uitgedeeld. De Nederlandse American Football Bond (AFBN), heeft op deze avond haar MvP Tackle en Flag bekend gemaakt. Deze mannen hebben dit jaar top gepresteerd volgens de coaches van de eredivisie. Hierbij feliciteren wij hen en hopen dat volgend seizoen voor hen even goed mag worden!

Wij hebben de volledige organisatie uit handen genomen van het AFBN.