Oranjenacht 2018

In Capelle aan den IJssel wordt de verjaardag van onze koning traditiegetrouw uitgebreid gevierd op de avond voor Koningsdag. Dit jaar was het alweer de 11e editie van de Oranjenacht in Capelle aan den IJssel! De Oranjenacht werd druk bezocht, er was een gezellige sfeer en spetterende optredens van geweldige artiesten.

Om 20:00 uur begon het feest op het plein. De Capelse band ‘Just Friends’ bracht de sfeer er meteen goed in, met nummers uit de 70, 80 en 90’er jaren. Rond 22:00 uur was het tijd voor het optreden van één van de meest geboekte coverbands van Nederland: M&M band. De M&M band speelt alle nummers die op dit moment in de hitlijsten staan. Zij begeleiden veel Nederlandse artiesten en ook de eind act werd live door hen begeleid. De eind act werd gegeven door niemand minder dan: Kimberly! Bekend van de Voice of Holland 2018 en The Ladies of Soul! Het publiek ging uit z’n dak en het plein in Capelle aan den IJssel barsten uit zijn voegen.

Kortom, het was weer een geslaagd feest! Ruim 4000 mensen hebben de Oranjenacht 2018 bezocht. De gehele Capelse gemeenschap bijeen met alle ingrediënten voor een geweldig feest, wij hebben genoten. Iedereen bedankt en graag tot volgend jaar!